Clubkleding van R&TC De Pedaleur

De tochten van R&TC de Pedaleur, vermeld op de clubkalender, worden altijd in clubkleding gereden. Omdat veiligheid hoog in het vaandel van De Pedaleur staat is het dragen van de helm is verplicht.

Dit is het officiële clubtenue van R&TC De Pedaleur vanaf het seizoen 2012-2013. De clubhelm is de AGU Codell of AGU TX80. Hoewel het bestuur uniformiteit in kleding binnen de vereniging voortdurend nastreeft zal voor een nog nader te bepalen periode ook het tenue met de sponsorlogo’s Ford en Peugeot toestaan, de clubkleding tot 2012. Dit geld ook voor de Rabobank helmen.

De motivatie van het bestuur voor deze beslissing is:

De leden van R&TC De Pedaleur zijn destijds verplicht geweest om een nieuwe set kleding aan te schaffen vanwege de sponsorverplichting. Nu we verder willen gaan zonder kledingsponsor zouden we eigenlijk de leden moeten verplichten om het nieuwe tenue aan te schaffen. Het bestuur heeft besloten om dat niet te doen en dus ook het tenue met de sponsorlogo’s Ford en Peugeot toe te staan.

In de algemene ledenvergadering van november 2013  is het voorstel van een aantal leden om ook de kleding met het logo van Peugeot toe te staan met meerderheid aangenomen.

Het bestuur realiseert zich dat hiermee een periode aanbreekt waarin de uniformiteit minder prominent zal zijn. De duur van deze periode is (nog) niet door het bestuur vastgesteld.

Bestellen van clubkleding

Voor het bestellen van clubkleding kunnen leden in overleg altijd terecht bij:

Cees Stofmeel

Lindeakkers 13

5091 RG Oostelbeers

Neem altijd van te voren contact op voor een afspraak met Cees. Telefoonnummer 013 5701885.

Het standaard assortiment is in alle maten in voorraad, het aanvullend assortiment is in pasmaten aanwezig  en kan op bestelling worden geleverd.

 

Standard assortiment

OmschrijvingPrijs
Kortebroek/bretels/zeem€ 45,00
Lange broek/bretels€ 50,00
Shirt korte mouw/korte rits€ 35,00
Shirt lange mouw/lange rits€ 40,00
WInterjack lange mouw€ 80,00
Helm€ 30,00

Nieuwe leden krijgen 10% korting op de eerste aanschaf van kleding uit het standaard assortiment. De korting is niet van toepassing op het aanvullend assortiment

 

Aanvullend assortiment

OmschrijvingPrijs
Lange broek/bretels/zeem€ 65,00
3/4 broek/bretels/zeem€ 60,00
Shirt korte mouw/lange doorlopende rits€ 45,00
Shirt zonder mouw/lange doorlopende rits€ 45,00
Mid-season Windtex/lange mouw€70,00
Mid-season Windtex/zonder mouw€ 55,00
Regen/windjack lange mouw€ 75,00
Regen/windjack zonder mouw€ 60,00
Luxere helm€ 75,00

Maatvoering: Maten voor aanvullend assortiment zijn nagenoeg gelijk aan standaard assortiment. Voor windstopper/regenjas/zonder mouwen wordt vaak 1 maat kleiner genomen zodat het wat nauwer aansluit.

Dames: Complete assortiment is in dames-uitvoering verkrijgbaar, daarbij wordt shirt/jas meer getailleerd. Meerprijs € 3,- per artikel.