Save The Date | 3 Landen Meerdaagse 2018

3 Landen Meerdaagse | 31 Augustus t/m 2 September 2018

 

De Toercommissie is al weer volop bezig met de organisatie van de meerdaagse 2018. We hebben weer een hele mooie uitdaging gevonden, en ook weer anders als anders.

Ons motto is: Iedereen met een redelijke basisconditie kan mee. Als je regelmatig aan de toertochten en eventueel de klimtoertochten van onze vereniging deelneemt, dan kun je conditioneel gezien zeker deelnemen aan deze meerdaagse. Dit jaar fietsen we in 3 Landen, Duitsland, België, en Nederland.

We fietsen ook door vele streken:  Eifel, Vulkaan Eifel, Burg Reuland,  Ardennen, Voerstreek, Belgisch Limburg, en de Kempen.  We overnachten daarom ook op 2 verschillende locaties, een keer in Prüm, en een keer in de JHB in Voeren, bij sommige leden nog wel bekend.

 

Kosten

De totale kosten bedragen € 200,– per deelnemer,  daarin is alles opgenomen.

Je hoeft alleen maar wat geld mee te nemen voor eventuele eigen bestedingen voor b.v. een souvenir of andere persoonlijke uitgaven.

 

Wat moet je doen als je wilt deelnemen.

Alle leden ontvangen binnenkort een mail met een digitaal deelnameformulier. Je hoeft dus voorlopig alleen de datum in jouw agenda vast te leggen!

TC 3daagse 2018