pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Aanmeldingsformulier

Door het volledig invullen en verzenden van dit formulier kunt u zich aanmelden als nieuw lid van R&TC de Pedaleur. Na verwerking van uw gegevens in onze bestanden ontvangt u van ons een verzoek tot automatische incasso van de lidmaatschapsgelden.

Personalia

Contactgegevens

Lidmaatschap R&T de Pedaleur.

Het lidmaatschap van onze vereniging bedraagd € 25,00 per jaar. Deze wordt doormiddel van automatische incasso geind.

NTFU Lidmaatschap / Verzekering

Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve fietser. Zij zetten zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. Samen met hun verenigingen en partners bieden zij ruim 70.000 sportieve fietsers mooie toertochten, trainingen en clinics, praktische kennis over de wielersport én aantrekkelijke producten en diensten.

Een van die diensten is een aanvullende verzekering. Deze verzekering bestaat uit:

- fietsschade verzekering aan je fiets en kleding. Wil je daarover meer weten ? Klik dan hier .

- ongevalverzekering tijdens het fietsen van een NTFU tocht of clubrit van de Pedaleur ? Klik dan hier .

 

Let op !!! NTFU biedt je aan om de verzekering rechtstreeks bij hun af te sluiten. Als je deze verzekering via de De Pedaleur afsluit door hieronder een keuze te maken ontvang je jaarlijks een korting op de premie !


Automatische incasso

De contributiegelden en kosten voor deelname aan andere activiteiten (zoals de meerdaagse tocht) worden uitsluitend via een automatische incasso geinkasseerd. Daarvoor moet je als lid expliciet toestemming verlenen. Daavoor krijg je later nog een extra email.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Door u aan te melden bij onze vereniging gaat u akkoord met de door ons opgestelde privacy voorwaarden. Deze kunt u hier nalezen.


Beveiligings code Beveiligings code