Ledenpoll meerdaagse York

 

Beste leden,

De Coronapandemie blijft voortduren. Dit heeft de TC niet weerhouden om de mogelijkheden van de eerder in 2019 gepresenteerde vierdaagse naar York nogmaals te onderzoeken. Vanzelfsprekend kunnen we de situatie in september 2022 niet voorspellen. Wel hebben we een update kunnen maken van het kostenplaatje en die ziet er goed uit. Door een sponsorbijdrage en de reis te verplaatsen naar het 2e weekend van september zullen de kosten niet meer bedragen dan in 2019 gepresenteerd (€ 350,=). Wel dien je zelf rekening te houden met het volgende:

  • Een geldige internationale QR code;
  • Een geldig paspoort (een identiteitsbewijs is sinds de Brexit niet meer voldoende);
  • Een reisverzekering met medische dekking (niet verplicht wel aanbevolen);
  • Zakgeld om eventueel op de ferry en in York te besteden.

Vanzelfsprekend kan de meerdaagse naar York alleen doorgaan als de situatie rond Corona dit toelaat en er voldoende deelnemers meegaan. Daarom deze poll. De TC zou graag weten hoeveel animo er onder de leden is om op deze meerdaagse in te schrijven. Vanzelfsprekend wordt de reis uitsluitend georganiseerd indien de Corona regels dit toelaten en worden er geen kosten doorgerekend indien de reis niet kan doorgaan.

Nog eens teruglezen? Via de volgende link kom je bij de eerder gegeven presentaties (2019 en 2020) en de laatste uitnodiging (2020): Meerdaagse York

Stem nu en laat ons weten of jij je zou inschrijven:

Uitslag: Meerdaage York 2

Ja, ik ben geïnteresseerd
23x gestemd
  74%
Nee, ik ben niet geïnteresseerd
8x gestemd
  26%
Totaal aantal stemmen: 31