Zachtjes tikt de regen..
pedaleur-logo-blauw-kantlijn
 
Met zuur in de benen, nat in de schoenen en modder op het gelaat bevochten ze de modderige kasseienstroken van Camphin-en-Pevele en dokkeerden ze de Carrefour de l'Arbre op. Met koppen als koempels kwamen ze over de finish. Als ze zover al kwamen.. 
 
Kortom: Parijs-Roubaix is weer achter de rug en de herfst is nu echt begonnen. Hieronder een overzicht wat ons te wachten staat en een korte terugblik op de najaarsvergadering. En een oproep om te stemmen. Op jouw club. De Pedaleur Oirschot. Onthoud die naam..

RABOBANK CLUBSUPPORT VAN START | BRENG JOUW STEM UIT

Ieder jaar biedt de Rabobank de mogelijkheid om de kas van verenigingen, stichtingen en sportclubs te spekken, door het uitbrengen van stemmen: Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage die jouw club ontvangt. Dus geen lang verhaal, gewoon een oproep: Ben je lid van de Rabobank Regio Eindhoven, breng dan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren jouw stem uit. Op de Pedaleur Oirschot natuurlijk... Stemmen kan t/m 25 oktober. 


ZONDAG 17 OKTOBER | SVOW 
Voor de nieuwe leden onder ons: We zijn dol op afkortingen bij DPO. De Pedaleur Oirschot dus. SVOW? Het is herfst, velen van jullie stallen de racefiets op zolder en halen het stalen ros met de dikke banden van stal om het bos in te gaan. We sluiten het wegseizoen en openen het veldseizoen. Precies! Tijd voor SVOW. We bieden 17 oktober twee tochten aan (wielrenfiets of mountainbike) en sluiten rond 11:00uur ergens in Oirschot gezellig met z'n allen af. Koffie, worstenbroodje. Dat werk. Vooraf aanmelden is niet nodig. Op tijd op de startlocatie zijn wel. We vertrekken stipt om 09:00uur. 

NAJAARSVERGADERING IN HET TEKEN VAN..
Afgelopen vrijdag 1 oktober mochten we weer als vanouds vergaderen bij De Cis. Er was een respectvol woordje door onze voorzitter, een beknopt jaaroverzicht vanuit de secretaris en een renderend betoog van onze penningmeester. We blikten terug op de activiteiten - met name online - en vooruit op wat nog gaat komen. En we reikten prijzen uit. Heel veel prijzen. Uiteraard werden de winnaars van de alternatieve clubkampioenschappen in het zonnetje gezet. Grote winnaar was Jan Smits, die met een afstand van 0 centimeter zijn bananenschil op het paaltje wist te laten landen.
banaan
De Frans van Zeeland trofee ging dit jaar naar de voltallige EC. De evenementencommissie dus. Een mooie opsteker voor deze enthousiast clubje dat het voor elkaar kreeg met alternatieve evenementen en acties dat onze leden toch verbinding bleven houden met elkaar.
 
En dan weer een afkorting: Tiny van de Ven kreeg een mooie trofee, als dank voor de organisatie van de jaarlijkse vakantietocht, op de eerste zondag van Augustus. Die tocht heeft dus voortaan een naam: TVDV-VT-EZVA. Nu snapt u ook waarom.
 
Alle prijswinnaars: Dikke proficiat. En dank aan het creatieve brein van Henk en zijn 3D-printer.
 
tvdv-vt-ezva

VELDTOERTOCHT 31 OKTOBER GAAT NIET DOOR 
De VC heeft besloten om de toertocht vanaf De Kemmer dit jaar niet te laten doorgaan. Er zijn nog teveel onzekerheden op teveel aspecten, om de kwaliteit van de tocht en de veiligheid van de deelnemers te kunnen garanderen. Dat doet even pijn, maar geeft ook weer energie om enthousiast aan de slag te gaan met de voorbereidingen voor Januari 2022. We gaan ervan uit dat we dan weer als vanouds vele sportievelingen vanaf de Klep in Middelbeers een aantrekkelijke toertocht kunnen bieden. 

VRIJDAG 12 NOVEMBER | AVONDJE UIT | SAVE THE DATE
Een gezellig avondje uit waarbij de Beerzenaren op de fiets of te voet kunnen.. Meer info volgt zo spoedig mogelijk. 

Met sportieve groet,

 

De Pedaleur Oirschot

📬 info@pedaleur-oirschot.nl

🌍 www.pedaleur-oirschot.nl

👨🏼‍💻 depedaleuroirschot

pedaleur-graag-tot-ziens