pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Heeft u een Mijn Captain account? Log dan in!


Let op: voor dit formulier is inloggen verplicht.

 

NTFU Lidmaatschap / Verzekering

Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve fietser. Zij zetten zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. Samen met hun verenigingen en partners bieden zij ruim 70.000 sportieve fietsers mooie toertochten, trainingen en clinics, praktische kennis over de wielersport én aantrekkelijke producten en diensten. Een van die diensten is een aanvullende verzekering tegen ongevalschade aan je fiets en kleding. Wil je daarover meer weten ? Klik dan hier .

Let op !!! NTFU biedt je aan om de verzekering rechtstreeks bij hun af te sluiten. Als je deze verzekering via de De Pedaleur afsluit door hieronder een keuze te maken ontvang je jaarlijks een korting op de premie !

 Noot: 

Een nieuw NTFU lidmaatmaatschap kan op ieder moment van het jaar ingaan. Als je aanmeldt ná 1 september van ieder kalenderjaar dan betaal je voor de rest van dat jaar 50% van de jaarpremie. Je kunt hieronder ook een ingangsdatum van een nieuw lidmaatschap opgeven (als je bijv. pas per 1 januari lid wilt worden)

Wijzigingen (opzeggingen/hoofd-/gezinslid) van het NTFU lidmaatschap gaan op 31 december van ieder kalenderjaar in.

Wijzigingen dienen minstens één maand voor het verstrijken van het kalenderjaar (30 november) te worden ingediend. Wijzigingen die ná deze datum worden ingediend kunnen pas in het daarna volgende jaar worden uitgevoerd.

Wijzig hier jouw NTFU verzekering


Beveiligingscode Beveiligingscode