pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Inschrijven 3 daagse 2019

Geplaatst op 18-03-2019  -  Categorie: Algemeen

Uitnodiging 3daagse

 

Beste leden.

 

 

De inschrijving voor de 3 daagse is van start gegaan. 

Hoe kan je inschrijven:

Log eerst in op de site van de Pedaleur Inloggen website

Directe link om in te schrijven Inschrijven 3Daagse

Link lijst met deelnemers Lijst met deelnemers

 

Meerdaagse Pedaleur 

30 Augustus t/m 1 September 2019

Beste Leden,

De Toercommissie heeft voor de meerdaagse in 2019 al weer een aardig programma samengesteld.  Ook 2019 belooft weer van alles wat. Speerpunten in deze meerdaagse zijn o.a.:  mooie landelijke wegen, veerponten, klimmen & dalen, dijken, heidelandschap, goede koffieadressen,  Biergärten,  goede overnachtingsadressen, voldoende eten en drinken.

 

En wederom het motto:

 Iedereen met een redelijke basisconditie kan mee

 

Als je regelmatig aan de toertochten en eventueel de klimtoertochten van onze vereniging deelneemt, dan kun je conditioneel gezien zeker deelnemen aan deze meerdaagse.

Dit jaar gaan we net zoals vorig jaar op twee verschillende locaties overnachten.

Het grote voordeel hiervan is dat we een groter gebied kunnen aandoen, en we ook telkens in een andere omgeving toeren.

Dag 1  Vrijdag 30 Augustus

 

Op dag 1 fietsen we vanuit Oirschot naar Apeldoorn. We  steken in Lith de Maas over en rijden via Beneden Leeuwen over de Waalbrug het Gelderse Land in.

Groep 1 zal een afstand van zo’n 170 km fietsen, deze krijgen na de koffiepauze een rondje over de mooie Utrechtse heuvelrug te verwerken. De klimmers onder ons kunnen die dag  met zo’n 800 hoogtemeters  zich dan ook voldoende uitleven.

Groep 2 zal een afstand van zo’n 140 km fietsen met daarin opgenomen de Amerongse berg.

Geen nood als je geen klimmer bent want boven wordt gewoon op elkaar gewacht.

Groep 3 zal een ingekorte afstand rijden en afhankelijk van het aantal deelnemers  eventueel een deel van de route samen met groep 2 fietsen.

Dag 2   Zaterdag 31 Augustus

 

Op zaterdag gaan we na het ontbijt weer toeren en steken we met een veerpont bij Gorsel de IJssel over.  Bij vele van Jullie zit Gorsel nog wel in het geheugen. Door mooie landschappen toeren we naar Emmerich Am Rhein.  Groep 1 gaat weer een langere tocht maken met ook wat meer hoogtemeters.  Groep 2 zal die dag zo’n 130 km fietsen en groep 3 weer een ingekorte versie daarvan.  Het overnachtingsadres in Emmerich Am Rhein hebben wij in 2012 ook als eens bezocht. Dat is een mooie locatie en de Biergarten zullen vele zich nog wel kunnen herinneren.

 

Zondag 1 September

 

Op zondag  fietsen we weer naar huis,  we steken de Rijn over en gaan via de heuveltjes bij Berg en Dal, en Groesbeek weer richting Oirschot. Ook hier gaan de routes weer over de mooiste wegen, en rijd groep 1 weer een wat langere afstand als groep 2.

Groep 3 fietst weer een ingekorte versie en zullen  de heuvels bij Berg en Dal overslaan.

Om ± 17.00 uur zijn we weer in Oirschot en bij de afsluiting zal ook de Chinees weer van de partij zijn.  Aanmelden kan vanaf 16 maart 2019 via de website en of de link onder deze uitnodiging.

De aanmelding dient voor 1 April 2019 binnen te zijn, na deze datum bestaat de kans dat je niet meer aan deze meerdaagse kunt deelnemen.  De deelnemers die zich tijdig hebben aangemeld ontvangen medio Juli een definitief programma met de nodige info betreft vertrektijden, e.c..  Mocht je voor, en of na je aanmelding nog vragen hebben, en of informatie willen dan kun je contact opnemen met Tiny van de Ven of Ad Scheepers.

 

Vriendelijke groet,

 

De Toercommissie