pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Fijne kerstdagen

Geplaatst op 20-12-2020  -  Categorie: Algemeen

Fijne kerstdagen en prettige en veilige kilometers in 2021

 

We hebben het jaar - dat rare jaar - prima afgesloten met onze jaarvergadering en online pubquiz. Hieronder leest u een verslag en op FB vindt u de foto's. Rest ons alleen nog maar onze leden en hun families hele fijne kerstdagen te wensen en heel veel veilige en prettige kilometers in 2021! 

Met sportieve groet, 

 

 

 

De Pedaleur Oirschot

πŸ“© info@pedaleur-oirschot.nl

🌎 www.pedaleur-oirschot.nl

πŸ™Ž‍β™‚οΈπŸ““ depedaleuroirschot

 

NAJAARSVERGADERING & PUBQUIZ | VERSLAG

De Pedaleur heeft haar leden vrijdag 11 december een unieke 3.0-ervaring bezorgd. Geen najaarsvergadering bij de Cis en een lekker rondje fietsen in de buitenlucht, maar een hele nieuwe gewaarwording.

Een heuse online-najaarsvergadering die begon met voor 2020 bekende klassiekers als: “he, ik zie je wel, maar hoor je niet (of andersom), je staat nog op mute…, er druppelen nog mensen binnen en camera’s uit graag!”

Gelukkig nam onze voorzitter tijdig het woord met mooie en warme woorden voor de vereniging en haar leden. Rob leidde ons op zijn inmiddels bekende manier door het afgelopen jaar dat aan de verbeelding niets overliet. Vervolgens mochten de voorzitters van de commissies op geheel eigen wijze –Tiny was voor het eerst in zijn leven moeilijk verstaanbaar- hun duit in het zakje doen met een vooruitblik op een nieuw verenigingsjaar.

De leden zaten al onrustig op hun meubilair, omdat ze in verwachting waren van een onvervalste online-pubquiz. De evenementencommissie had besloten na de succesvolle quiz bij de Cis ook dit jaar de leden te trakteren op een quiz. Je moet wat als evenementencommissie dit jaar….

Leuke was dat er ook een groot aantal niet-leden meededen en kennismaakten met de Pedaleur-sfeer. Aan hen de oproep: je bent altijd welkom om een rondje mee te fietsen. En lid worden mag ook. Voor de prijs van drie pakjes mondkapjes, kun je een heel jaar lang genieten van het fietsen en alle activiteiten.

De verwachtingen waren bij iedereen hooggespannen. Goed dat Hans en Hans gewoon open waren voor de nodige vloeibare doping om iedereen wat te kalmeren. We zagen huiskamers waarbij het mission control centre van de NASA verbleekte. Huiskamers vol met laptops, pc’s, iPad en andere devices aangesloten op YouTube, teams en Google (tijden zijn veranderd). Naar verluid heeft menig team de wielerkronieken van de afgelopen zestig jaar van buiten geleerd en de jubileumboeken van de Pedaleur lagen op schoot.

Wat bleek; ronde twee moesten we 10 cartoonkatten raden. Verderop zagen we nog videoclips die fancy, maar onbekend waren.

 

Kortom: een nieuwe, onvergetelijke en hele gezellige avond waarbij we allemaal een ervaring rijker en sommige teams een illusie armer waren. Dat is terug te zien in de uitslag: 

UITSLAG PUBQUIZ

Ties Sweyen, namens de evenementencommissie