Nieuwsbrief 16 mei 2018

KLIMTOCHT KOMENDE ZATERDAG
Namens de tourcommissie moeten wij melden dat de klimtocht naar Blegny (zie ook de kalender op onze website) alleen kan doorgaan voor groep 1 / de snelle groep. Helaas is de tocht voor groep 2 en 3 komen te vervallen. Wegens diverse omstandigheden heeft de tourcommissie niet voldoende voorrijders beschikbaar om een veilige tocht te kunnen organiseren voor deze groepen.

KOPPELRIT KOMENDE DINSDAG
Op dinsdag 22 mei organiseert de evenementencommissie weer een gezellige en spannende Koppelrit. Er is weer iets nieuws bedacht om er weer een uitdagende avond van te maken. Je krijgt de kans om je te bewijzen in het schatten van je gemiddelde snelheid over een leuke route.

Vanaf 18u ben je welkom op de locatie van de familie Kemps op de Montfortlaan 6 in Oirschot. We starten vanaf 18.30u. Vorm vooraf al een koppeltje met een maatje uit de club. Jullie ontvangen ter plekke instructies. Bij terugkomst is er een lekker hapje en drankje en natuurlijk de prijsuitreiking. We verwachten dat de meeste koppels rond 21u terug zijn.

KLEDING
Iedereen heeft ondertussen persoonlijk bericht gehad over het betalen en afhalen van zijn/haar bestelling. Daarnaast zijn alle leden per nieuwsbrief geinformeerd over de laatste mogelijkheid voor het bestellen van het clubtenue. We streven ernaar dat iedereen tijdens de meerdaagse in september in het nieuwe clubtenue kan verschijnen. Mocht jij deze berichten hebben gemist, of mochten daarover vragen zijn, laat het ons even weten via leden@pedaleur-oirschot.nl.