Clubkleding

De tochten van De Pedaleur Oirschot worden altijd in clubkleding gereden. Omdat we veiligheid erg belangrijk vinden, is het dragen van een helm verplicht.

De Pedaleur Oirschot is als vereniging zeer herkenbaar, mede door het dragen van een uniform clubtenue. Tijdens de algemene ledenvergadering van het voorjaar 2018 is een nieuw clubtenue geïntroduceerd. Er is gekozen voor een samenwerking met een gespecialiseerde fietsenzaak waaraan met name de logistiek en voorraad wordt uitbesteed.

Dit betekent dat er een basisset voor nieuwe leden (en kleine aanvulling voor bestaande leden) beschikbaar is in de winkel bij van Overdijk Tweewielers. Een basisset bestaat uit een korte broek, een shirt met korte mouwen en een shirt met lange mouwen. Ook wordt een 3-tal typen helmen aangeboden tegen een speciale ledenprijs. Nieuwe leden worden verondersteld, minimaal deze basisset aan te schaffen. Een aanvullend assortiment (lange broeken, windbody etc.) is op bestelling beschikbaar, tweemaal per jaar. Hierover worden de leden vooraf tijdig geinformeerd.

Alle informatie die je als bestaand of nieuw lid nodig hebt betreft ons clubtenue vind je terug in bijgaand document en bijbehorende bijlagen. Mocht dat toch nog vragen oproepen, stuur dan een bericht aan leden@pedaleur-oirschot.nl.