NTFU

R&TC de Pedaleur is als vereniging lid van de NTFU.

De vereniging biedt haar leden de mogelijkheid lid te worden van de NTFU. Het lidmaatschap van de NTFU wordt vastgelegd op de NTFU Ledenpas. Jaarlijks krijgen de leden een nieuwe ledenpas.

Als NTFU lid kun je van een groot aantal NTFU diensten gebruik maken, zoals bijvoorbeeld korting bij deelname aan toertochten welke onder de vlag van de NTFU zijn georganiseerd, een standaard fietsverzekering (materiaalverzekering) tot een maximaal standaard bedrag van ca. € 900,- (eventueel uit te breiden tot een hoger te verzekeren bedrag) etc. etc.

Verzekering

Voor leden aangesloten bij de NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) heeft de NTFU standaard de volgende verzekeringen afgesloten:

Aansprakelijkheidsverzekering (€ 1.134.450,- per gelegenheid; er geldt een eigen risico van € 22,69 per gebeurtenis);
Fietsverzekering (max. € 907,- voor schade aan fiets; max € 113,- aan persoonlijke eigendommen; er geldt een risico van € 45,- per gebeurtenis. Het is mogelijk het verzekerde bedrag van de fietsverzekering te verhogen;
Ongevallenverzekering in geval van overlijden ( € 2.268,-) of in geval van blijvende algehele invaliditeit door een ongeval (€ 6.806,-);
Reisverzekering buitenland.
Doorklikken naar NTFU geeft een overzicht van alle voordelen en voorwaarden.

ntfutop01