Vrije training bij Het Snelle Wiel vanaf 31 oktober

VRIJE TRAINING OP WOENSDAGAVOND SEIZOEN 2018 / 2019

De zomertijd is weliswaar nog niet voorbij, het wereldkampioenschap in aantocht en de wegwedstrijden naderen hun einde en dan begint bij veel wielerliefhebbers de onrust toch wel voelbaar te worden; wij willen dat voorkomen en bieden u wederom vrije training aan op de woensdagavonden op ons wielerparcours, gelegen aan de Burgemeester van Woenseldreef in Hapert.

Vanaf woensdag 31 oktober a.s. bent u vanaf 18.30 uur weer welkom om uw trainingsrondjes te rijden en wij kunnen, dankzij de geweldige ondersteuning van de heer Cor van de Ven van de Vencomatic Groep, het licht ook weer over u laten schijnen zodat de wielersport ook ’s avonds veilig kan worden beoefend.

De sluiting van de trainingsavonden is voorzien om 20.00 uur en onze altijd parate vrijwilliger Gerard Schoofs zal zorgen dat de poort tijdig geopend, maar ook gesloten wordt.

Wij hopen dat wij met dit aanbod een kleine bijdrage kunnen leveren aan de opbouw van uw conditie en dat u met andere enthousiaste wielerliefhebbers met genoegen naar ons parcours komt.

Het bestuur van T.W.C. Het Snelle Wiel wenst u een sportief verblijf op onze accommodatie en geweldige resultaten in het volgend wegseizoen.

T.W.C. Het Snelle Wiel

Het Bestuur

14 september 2018