pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Nieuwsbrief Augustus 2019

Geplaatst op 16-08-2019  -  Categorie: Algemeen

De vakantie al achter de rug of heb jij het nog tegoed? In alle gevallen kun je bij De Pedaleur altijd lekker blijven fietsen. Of iets anders.. Via deze weg extra aandacht voor een aantal activiteiten:

 

Komende Zondag | ATB Tocht 50KM

Zondag 18 augustus heeft de VTC een mooie rit uitgezet voor de mountainbikers. Om 09.00uur wordt er vertrokken vanaf Carwash Latour / Vullings. Na een tocht van circa 50km - zoveel mogelijk onverhard - zullen we uiterlijk om 12.00uur weer in Oirschot zijn.

 

Zondag 25 Augustus | Lange tocht Biesbosch

De TC heeft een mooie, uitdagende tocht van 150km in petto. Een mooie laatste training voordat we aan de 3-daagse beginnen.

 

Vrijdag 30 Augustus | Vertrek 3-daagse

Op die dag zal een groot deel van onze leden vertrekken voor de 3-daagse. Ondertussen zijn de deelnemers geinformeerd over de details: Wat mag er in de weekendtas, is de fiets op orde, naast wie mag ik snurken en welk adres laat ik achter voor het thuisfront? We wensen alle deelnemers heel veel fietsplezier en een veilige terugkeer.

 

Zaterdag 28 September | Hans van Zelst Classic

Zoals de naam al doet vermoeden is dat ondertussen een klassieker bij De Pedaleur. Hans is al druk bezig met de nieuwe route en de VTC heeft al een boodschappenlijstje klaar voor de pauzeplaatsen. Dus ZET HVZ 28-09 IN DE AGENDA.

Dit jaar is de opzet VERNIEUWD: We rijden dit jaar twee snelheden en twee afstanden: Hans zal een tocht van 75km voorrijden. Mensen die iets meer afstand willen in een iets hoger tempo, kunnen met Rob van Overbeek mee voor 100km. We zullen gezamenlijk pauze houden en ook gezamenlijk afsluiten met "kaasje, biertje, worstje", ergens in Oirschot - De Beerzen. Meer info volgt uiterlijk begin September.

 

Vrijdag 18 Oktober | Pedaleur - Avondje - Uit

Hé! Wat leuk. Een nieuw idee van de EC: Graag nodigen we jou uit op vrijdag 18 oktober vanaf 20.00uur voor het 'Pedaleur - Avondje - Uit'. Een mooie gelegenheid om terug te blikken op het seizoen, mede-pedaleurs te leren kennen en vooral een leuke avond uit. Bij café Het Vrijthof organiseren we een pubquiz, verzorgd door Quizis uit Oirschot. Daarna hebben we de tijd om er nog uitgebreid over door te praten. Ook je partner is welkom! De kosten bedragen 5 euro p.p. en daarvoor krijg je 2 consumpties, deelname aan de pubquiz én een gezellige avond! ZET 18-10 IN JE AGENDA! Meer info en hoe in te schrijven volgt uiterlijk begin oktober. 

 

De Pedaleur Oirschot

mail: ofni.[antispam].@pedaleur-oirschot.nl

website: www.pedaleur-oirschot.nl

facebook: depedaleuroirschot