pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Nieuwsbrief November 2020

Geplaatst op 23-11-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Rob van Overbeek

Online Najaarsvergadering | vrijdag 11 december 20:30uur | SAVE THE DATE

Hoewel we niet met alle leden fysiek kunnen samenkomen, willen we toch graag met z'n allen terugblikken op het bijzondere jaar 2020 en alvast voorzichtig uitkijken naar onze activiteiten voor het komende jaar. Binnenkort volgt per mail een linkje waarbij je met jouw computer, laptop of tablet kunt inloggen op de ONLINE najaarsvergadering. Met jouw tablet op schoot, of met een aantal bevriende leden achter de computer - uiteraard de afspraken over groepsgrootte etc. in acht nemend - kun je onze vergadering bijwonen. Deze vergadering vindt plaats op vrijdag 11 december om 20.30uur - uiteraard in een creatief jasje gestoken - en zal maximaal 45 minuten duren. Want daarna....

 

Online Pubquiz | vrijdag 11 december 21:15uur | SAVE THE DATE

...gaan we quizen! Na de vergadering ruim jij zelf jouw koffiekopje op, je schenkt jezelf en eventueel gezelshap een biertje in, je schudt de pinda's in een bakje en maakt je klaar voor een online pubquiz! De quiz verloopt via YouTube, in teams van maximaal 4 personen. Je speelt mee via computer, tablet, telefoon of televisie. Hoe dat precies gaat verlopen, laten we in een volgende mail weten. Maar zorg alvast voor bier, pinda's - koop lokaal - en bedenk een leuke naam voor jouw team. Omdat we graag weten hoeveel mensen er deelnemen, kun je via de volgende link alvast aanmelden: 

 

Oproep | oprichting 25 min groep | MELD JE AAN BIJ MIEKE

Diverse leden zijn nog wel bij de club, maar fietsen niet meer in groepsverband. Wellicht omdat ze door gezondheidsproblemen het tempo niet meer bij kunnen houden of dat het reactievermogen iets minder snel wordt. De Pedaleur is een prachtige club en dan is het jammer dat je niet meer meekunt als het voor jou persoonlijk wat lastiger wordt. Voor deze mensen is besloten om een groep te starten die het tempo 21-25 km/u fietst. Ze starten op dezelfde tijden en dagen als de rest van de club: Zondagmorgen en woensdagmiddag. Ook voor mensen die beginnen met wielrennen en in groepsverband willen fietsen is dit interessant. Dan kun je later doorstromen naar andere groepen als je sneller wilt fietsen. Interesse? Laat dan aan Mieke weten dat je wilt meedoen. Je kunt haar mailen (ekeim.[antispam].@vlemminx.nl) of bellen op 06-36083672. ZEG HET VOORT, ZEG HET VOORT!

 

De 15 beste documantaires over fietsen | KIJKTIP

Omdat COVID-19 overal ter wereld grote schade aanricht, zijn overal wielerwedstrijden geannuleerd. De toegewijde wielerfan heeft vrijwel geen races meer om naar te kijken, op wat normaal gesproken een van de beste tijden van het jaar is om een ​​wielerfan te zijn. Maar vrees niet - er is een schat aan geweldige fietsinhoud die je waarschijnlijk nog niet hebt gezien, die je zou moeten helpen totdat we terugkeren naar iets dat op normaliteit lijkt. Veel kijkplezier.

https://cyclingtips.com/2020/04/15-of-the-best-cycling-documentaries-to-catch-up-on/