pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Nieuwsbrief Oktober 2020

Geplaatst op 04-10-2020  -  Categorie: Algemeen

Zo! De herst is nu echt begonnen. De lange tocht die vanochtend was gepland, werd na een half uurtje storm trotseren ingekort, en rond 11.30uur was iedereen weer veilig binnen. Tijd voor wat mededelingen vanachter de kachel: 

Oproeping i.v.m. goedkeuring statuten

Tweede oproeping: Vanochtend kon het besluit tot statutenwijziging niet worden genomen. Daarom zullen we op zondag 18 oktober om 09:00uur een tweede korte vergadering houden - voor de start van SVOW. Zoals eerder vermeld, kan dan het besluit tot statuswijziging worden genomen, ongeacht de opkomst.

 

Fitness Oirschot | Spinning vanaf woensdag 7 oktober

Net als andere jaren is er weer de mogelijkheid om fit de winter door te komen op de Spinning Bike. Vanaf komende woensdag om 20.15 uur is er een Pedaleur-uur bij Fitness Oirschot, tot en met maart 2021. Geïnteresseerden kunnen zich per mail melden bij Marleen via marleen@fitnessoirschot.nl, graag naam en telefoonnummer vermelden. Je hebt dan de mogelijkheid om gebruik te maken van de genoemde les op woensdag om 20.15 uur. Bij verhindering, kun je via een medewerker van de sportschool een andere les reserveren (een ander uur spinning of bijvoorbeeld de cxworx). Leden van De Pedaleur Oirschot betalen € 100,- contant voor 20 lessen. Voor leden die nog lessen ‘over’ hebben - vanwege de sluiting in maart – kunnen deze lessen in mindering laten brengen op de betaling voor dit jaar.

 

’s-Heerenvijvers | Verzoek vanuit de beheerder

Terwijl de eerste kilometers van onze vaste route over het terrein bij ’s-Heerenvijvers gaan, is het grootste gedeelte daar verboden om te fietsen. De Pedaleur zal dan ook geen georganiseerde ritten door dit wandelgebied laten gaan, tenzij daarvoor vooraf toestemming is verleend. Denk daarbij aan onze jaarlijkse mountainbiketocht. Hierbij het dringende verzoek om ook tijdens jouw individuele ritjes – alleen of met fietsmaatjes – je te houden aan deze afspraak. De bordjes “opengesteld, wandelaars toegestaan, verboden voor fietsers” staan er niet voor niets. Uiteraard is fietsen over de  zandpad waarover de vaste route is uitgepijld voor onze mountainbike-liefhebbers toegestaan.

 

SVOW | Zondag 18 Oktober 2020

We hadden het al aangekondigd in de vorige nieuwsbrief: De wisseling van het weg- naar het veldseizoen staat over twee weken alweer op het programma. We starten voor zowel de mountainbikers als de wegrenners om 09:00uur bij Vullings / carwash Latour. Na een rit over de weg of door het zand, zullen we gezamenlijk afsluiten bij Café Vingerhoeds. Het zal jullie niet verbazen dat we dat ook weer met een biertje doen. Koffie mag ook. Als het maar buiten onder de parasols kan, en op gepaste afstand van elkaar.