pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Nieuwsbrief September 2019

Geplaatst op 01-10-2019  -  Categorie: Algemeen

Hoewel we het ons met dit weer bijna niet kunnen voorstellen, start deze week alweer de herfst. In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal activiteiten richting het einde van het jaar: 

 

Zaterdag 28 September | Hans van Zelst Classic

Deze klassieker hadden we al aangekondigd. Nu heeft Hans de route af en zijn de voorrijders klaar om jullie de weg te wijzen. Dit jaar kan er gekozen worden voor twee afstanden, 75km of 100km. We zullen gezamenlijk pauze houden en gezamenlijk afsluiten met "kaasje, biertje, worstje", ergens in de buurt van Oirschot - De Beerzen. Het tempo wordt aangepast aan de deelnemers per groep, dus er hoeft niemand uit vermoeidheid met zijn tong tussen de spaken te komen. Als er nog vragen zijn, meld je dan bij de VTC. We verzamelen op De Markt in Oirschot en vertrekken om 09.00uur stipt. Het belooft een mooie tocht te worden. Graag tot dan.   

 

Vrijdag 18 Oktober | Pedaleur - Avondje - Uit

We vallen in herhaling: Ook dit mooie evenement hadden we al eerder aangekondigd. Het is tijd om onze fietsverhalen van 2019 en plannen voor 2020 met elkaar te delen. Tijd voor een gezellige avond voor alle Pedaleurs en hun partners. Op vrijdag 18 oktober vanaf 20.00uur zijn alle leden met partner welkom voor een 'Pedaleur - Avondje - Uit'. We hebben een heuse pubqquiz en voldoende tijd en gelegenheid om bij te praten en nader kennis te maken met elkaar. Voor 5 euro p.p. krijg je 2 consumpties, deelname aan de pubquiz én een gezellige avond bij café Het Vrijthof! MELD JE NU AAN.   

 

De Pedaleur Oirschot

mail: ofni.[antispam].@pedaleur-oirschot.nl

website: www.pedaleur-oirschot.nl

facebook: depedaleuroirschot