pedaleur-logo-blauw-kantlijn

Nieuwsbrief September 2020

Geplaatst op 19-09-2020  -  Categorie: Algemeen

Hoewel we het ons - evenals vorig jaar - met dit weer bijna niet kunnen voorstellen, begint komende week alweer de herfst. In deze nieuwsbrief aandacht voor een aantal activiteiten richting het einde van het jaar. 

 

Zaterdag 26 September | Hans van Zelst Classic

Deze klassieker behoeft eigenlijk geen aankondiging meer. Maar we doen het toch. Hans heeft de route gereed, de voorrijders staan startklaar om jullie de weg te wijzen. Ook dit jaar kan er gekozen worden voor twee afstanden, 75km of 100km. We zullen gezamenlijk pauze houden - koffie met gebak - en gezamenlijk afsluiten. Dat laatste doen we bij Café Vingerhoeds met een biertje. Daarbij gaan we ervan uit dat we lekker buiten kunnen zitten, op gepaste afstand tot elkaar. Mocht het weer dat niet toelaten, dan fietsen we naar huis en houden dat biertje tegoed of duiken thuis in de koelkast. Tijdens de tocht wordt het tempo aangepast aan de deelnemers per groep, dus er hoeft niemand uit vermoeidheid met zijn tong tussen de spaken te komen. Fijn als je vooraf via de site aanmeldt, zodat we weten hoeveel stukken appeltaart we moeten bestellen en hoeveel voorrijders we startklaar moeten zetten. 

SCHRIJF DIRECT IN

We verzamelen op De Markt in Oirschot en vertrekken om 09.00uur stipt. Het belooft een mooie tocht te worden. Dat hopen we ook van het weer. 

 

Zondag 4 oktober | Lange tocht 125km

Groep 1 en 2 vertrekken om 08:00uur, voor een mooie tocht van 125km met een referentie-snelheid van 30-32km/u. Groep 3 vertrekt om 09:uur voor een 60km lange tocht en zal een referentie-snelheid van 26km/u aanhouden. 

 

Zondag 18 oktober | SWOV 

De wisseling van het weg- naar het veldseizoen staat volgende maand ook alweer op het programma. We starten voor zowel de mountainbikers als de wegrenners om 09:00uur bij Vullings / carwash Latour. Na een rit over de weg of door het zand, zullen we gezamenlijk afsluiten bij Café Vingerhoeds. Het zal jullie niet verbazen dat we dat ook weer met een biertje doen. Koffie mag ook. Als het maar buiten onder de parasols kan, en op gepaste afstand van elkaar. 

 

Voorlopig geen andere activiteiten / oproeping wijziging statuten

Hoe jammer het ook is, we hebben als bestuur besloten om voorlopig nog geen andere activiteiten te organiseren, buiten het fietsen om. Dat betekent dat er geen najaarsvergadering zal zijn. En die hadden we willen gebruiken om de gewijzigde statuten - waar nog een paar technische onvolkomendheden waren - definitief goedgekeurd te krijgen. Dat gaan dan ook anders doen: Hiervoor ontvangen jullie zeer binnenkort een aparte oproeping. Zoals dat heet..

Dat betekent ook dat de enthousiaste plannen van de evenementencommissie even in de ijskast moeten. We hopen op jullie begrip hiervoor en vertrouwen erop dat we de activiteiten die wel kunnen doorgaan, op een veilige en verantwoorde manier samen kunnen beleven.